+36 70 414 0274
info@torokceg.hu
Rákóczi u. 33.
Szentkirályszabadja

A cégről

Török Imre vagyok, a Szentkirályszabadja székhelyű Török-cégcsoport ügyvezetője.
Édesapám 1984-ben kezdte el fuvarozói vállalkozását. Ezt követően nyitottuk meg 2000-ben a Szentkirályszabadján található dolomitbányát, hogy az általunk kitermelt dolomittermékeket tudjuk szállítani – akkoriban elsősorban – a Balaton déli partján lévő településekre.
Azóta az egész Dunántúl területét bejárva szállítjuk a saját murvát, illetve több kavicsbányával is kapcsolatban állunk, így kavicstermékek kiszállítását is vállaljuk.
2010-ben kiváltottuk hulladékkezelői engedélyünket, így a minket megkereső partnerek számára a munkavégzésük során keletkező építési és bontási hulladékok elszállítását, elhelyezését, valamint újrahasznosítását is biztosítani tudjuk.
Ezen három tevékenységgel elértük azt, hogy az út-, közmű- és magasépítésekhez szükséges szóródó anyagok (dolomit, kavics, homok, újrahasznosított termékek /törtbeton, törtaszfalt, töltésföld/) szállítását, valamint a hulladékok kezelését és szállítását is meg tudjuk oldani.
Igény esetén gépi földmunkavégzést is vállalunk.
Cégünk rendelkezik egy nehézgépszállító félpótkocsival, mellyel lehetőségünk van nagytömegű eszközök, berendezések szállítására.
Tevékenységeinket cégek és magánszemélyek részére is biztosítjuk.
Kérjen árajánlatot a +36 70 414 0274-es telefonszámon vagy az info@torokceg.hu e-mailcímen!